Wow, such pretty, such fab
I... don't even know. 
Är ganska övertygad om att jag fick en stroke här någonstans.
Kolla mitt mega-blåmärke som jag fick i måndags när Bella drog ner oss i ankarliften! Jag ramlade på knät och det gör fortfarande ooont. Jag är en mes, jag vet. 
 
Lite ointressant fakta (okej, allt jag skriver på min blogg är ointressant, who am i kidding), jag ska försöka mig på en mer naturlig sminkning nu ett tag. Som på dom här bilderna ungefär. Man kanske inte märker så stor skillnad, men om man kollar noggrant ser man att mina ögonbryn inte är lika skarpa, jag ser inte ut att ha smetat på mig lika mycket foundation osv. Truth is - jag har bara concealer, rouge, ögonbrynsgel, och liiiite naturlig ögonskugga med yttepyttelite mascara. Och en läpppenna, men... jag tänker inte använde läpppenna under min "naturliga-period". För det blir lite för mycket. Jag täckte bara över lite finnar och röda områden och mina påsar under ögonen med concealer, sen satte jag på rouge för att få färg i ansiktet, och sen fyllde jag i små ojämnheter i ögonbrynen, applicerade lite ögonskugga och sen mascara. Easy peasy. Myyyycket snabbare och enklare än min vanliga rutin: foundation, concealer, puder, bronzer, rouge, ögonbrynsgel, ögonskugga, eyeliner, mascara, läpppenna. Jag känner att jag måste embrace my real beauty istället för att gömma mig under en massa smink. Kommer obviously sminka mig som vanligt när jag går ut på krogen eller fest, och jag kommer fortsätta sminka mig med extrema ögonskuggor och läppstift när jag ska ha selfie-photoshoot för instagram eller en ny profilbild, för jag gillar att sminka mig. Det är kul. Men jag känner att det håller på att ta över min identitet. Det har gått så långt att jag knappt vågar visa mig utan smink för folk. Liksom, igår vaknade jag 11:30 och min mamma kom in i mitt rum och sa "fixa dig snabbt, för vi tänkte åka till Uppsala för att hjälpa Andris med lite saker hemma hos honom", så jag hade typ 20 minuter på mig att klä på mig och fixa mig för att åka direkt. En normal person hade klätt på sig, borstat håret och tänderna och sen dragit. Jag, däremot, sminkade mig med jättemycket smink och tvingade mina föräldrar att vänta på mig i ytterligare 10 minuter. Vi träffade inte ens några människor. Vi åkte hem till Andris, fixade lite i hans lägenhet, och åkte hem. Jag vill bara chilla lite med sminket. 
 
Okej, on a different note, jag är fett taggad på januari och februari! Inte skolan, då. Men alla händelser! Ska börja sälja biljetter till min skiva, och även köpa biljetter. En av mina besties fyller 18! Min syssling ska ha en going away party för han har fått jobb i San Fransisco!!??? Jag kommer få sena julklappar av mina friends, och jag ska även ge bort sena julklappar till dom! Och min present till min kompis som fyller 18 är också en jätterolig grej som är till oss båda egentligen, för det är ett "event" i början av februari, haha tänker inte säga mer, för hon kanske hittar min blogg. Det ska vara en överraskning! Och sist men inte minst är det ju vinter så jag kommer nog åka mycket snowboard! Yaaaaay.Taggaaaaaa.