1.Två sanningar om dig själv? 1. Jag hamnar i "musikfaser" då jag blir obsessed med 1-3 band, och det innebär att jag bara lyssnar på samma 1-3 band  i typ en månad. Jag kan inte lyssna på något annat under den perioden. 2. Jag är en sån där konstig människa som har ett specifikt recept på téer. Om det inte är gjort på ett visst sätt eller smakar på ett visst sätt vägrar jag dricka det. 

2. Vad köpte du senast? Hostmedicin, inhalator, tandtråd och ögondroppar. Hahaha jag är typ en pensionär. 

3. Vem gör dig lycklig? Min familj, mina närmsta vänner, min katt, musik och filmer. 

4.Vad gör dig ledsen? Skolan, framtiden, gamla minnen/vänner från högstadiet. Haha allt är väl ändå skolrelaterat.

5. En dröm? Tolkar det som ett mål som jag har - vara lycklig. Dvs, ha ett yrke som jag är nöjd med, ha ett bra umgänge, göra saker jag tycker om... Bara vara lycklig. 

6. Hur lång är du? Runt 175cm

7.Hur löd ditt sista sms du fick? "Hihi vi e lediga imorn"

8.Vilken är din favoritplats? Oj. Det finns så många ställen. Men jag har ingen aning om min absoluta favoritplats. Antagligen i min gamla ort där jag växte upp. Det finns en skog där som är så fantastisk precis bredvid mitt gamla hus. Har så många minnen därifrån. 

9.Vad tycker du om att göra? Lyssna på musik, kolla på film, umgås med kompisar, bara tänka på random saker, äta, tumblr. 

10. Vart i världen skulle du vilja befinna dig i just nu? USA med min kusin som är världens bästa. Vill bara hålla om henne och säga att allt kommer vara okej... Hon skulle gifta sig om två månader, men hon och hennes fästman gjorde slut... Så brölloppet är inställt. Det var på det som jag skulle vara bridesmaid. Jag är så ledsen för min kusins skull.