Jag får något ryck varje år vid den här tiden... This is because jag har något konstigt system inbyggt i min hjärna: Min bror fyller år i januari, min pappa fyllde år i tisdags, så nu är det jag som står på tur i min familj... Jag fyller år i april... Och det är inte långt kvar för jag har alltid ansett att mars springer förbi så jäkla snabbt! 
 
Så det där rycket som jag får är negativt eftersom jag hatar att fylla år. Jag vill inte vara 18. Jag vill vara typ 10 hela mitt liv. Jag vill ju ha privilegierna av att vara 18, men jag vill inte blir äldre... Så på nått sätt är jag taggad över att äntligen bli 18 och myndig, men jag är ändå panikslagen och har typ tonårskris. Om 2 år fyller jag 20?! Va??? 
 
Många brukar undra varför jag hatar födelsedagar/fylla år... Jo, this is why:
  • Man blir äldre ----> ett steg närmre att vara gammal och rynkig
  • Man måste börja tänka på sin framtid. (Iaf i den åldern som jag är nu)
  • Nu när jag blir 18 kommer jag behöva göra allt själv för mina föräldrar kommer tycka att jag är för gammal för att "ha med mig mamma till tandläkaren" eller be mina föräldrar ringa något jobbigt samtal till typ banken osv. 
  • På födelsedagar får man tårta. Varför?! Det är som att någon har bestämt att man ska bli fetare för varje år som går förbi. Jag vill inte ha din jävla äckel-fetma-tårta. Okej, jo det vill jag. Men jag vill inte bli fet.
  • Min familj har alltid haft en bra ekonomi, så att säga... Så därför har jag växt upp med basically allt jag vill ha. Ja, jag är bortskämd. Därför är jag världens sämsta på att "låtsas vara glad" när jag får något som jag inte tycker om. Jag blir även sjukt arg om jag förväntar mig en specifik sak, men inte får den. Och varje år förväntar jag mig något som jag inte får, då blir jag ledsen för att manipulera mina föräldrar, och då köper dom den saken åt mig. Jag hatar den egenskapen hos mig. 
  • Jag hatar att prata i telefon med mina släktingar som ringer 100 gånger för att gratta mig.
 
Men det finns ju självklart positiva saker med att fylla år:
  • Ett steg närmare döden. 
  • Man får presenter.
Yeah... Det var allt jag kunde komma på...
 
Jag hatar alltså födelsedagar. Men jag äääälskar presenter. I år önskar jag mig bara böcker. Seriöst. Jag önskar mig ca 15 böcker... Gah. Love them so much. Ett tips till killar som vill imponera på mig haha - ge mig böcker eller filmer (som jag tycker om obviously haha) and I'm yours forever. 
 
Don't you want a piece of this? hahahahha ser ut som en uteliggare idag.