Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ehm... Antagligen... Hihi, kan inte komma ihåg nån specifik sak menmen.

 
Hur har ditt 2013 varit? Jag kommer knappt ihåg något från det första halvåret... Men jag antar att det var ganska bra.. Förutom alla nationella usch! Nej, det var sämst. Sommaren var ganska tråkig. Det roliga började i slutet av sommaren då jag lärde känna ganska många nya människor. Och hösten var fullpackad med fester, så det var ju också kul. Vintern har väl varit ganska dålig pga snöbristen?! Men det har ändå varit ganska kul för alla nya friendssss <3
 
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Absolut!! 2014 kommer bli ett av de bästa åren, I can feel it.

Blev du kär i år? Niet.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 26-06-13, kvällen då jag såg The Killers i Riga med Andris. Asså det var helt ärligt en av de bästa konserterna i mitt liv.

Vad är din största framgång 2013? Konstig fråga eftersom jag inte direkt gör något som man kan ha så stor framgång i xD 

Bästa köpet? Ehm... Har inte gjort några större köp själv... Men jag antar att det bästa köpet som har "gått till mig" är väl min resa till USA nästa år som mina föräldrar köpte till mig!

Vad spenderade du mest pengar på? Smink. Soooo much make-up. Och "skönhetsprodukter"...

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mandi gör mig glad everyday. She's my baby.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Get lucky – Daft Punk, Wrecking ball och We Can't Stop, den där låten som spelas på ALLA fester hela tiden, den där jättedåliga Avicii låten... och säkert många fler. Men dessa var de enda jag kunde komma på just nu.

Vem har du umgåts med mest? Mandi. Hihi all the way.

Bästa minnet från 2013? The Killers konserterna i Sthlm o i Riga och Lisas fest i slutet av sommaren.

Har du haft ett förhållande under 2013? Nej.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Mer snö.

Vad önskar du att du gjort mer? Jag önskar att jag hade gjort fler saker som jag ville själv, istället för att lyssna på alla andra och följa med dom till ställen som jag inte ville.

Vad önskar du att du gjort mindre? Mindre drama.

Favoritprogram på tv? New Girl och Game of Thrones.

Största musikaliska upptäckten? Lana Del Rey faktiskt. Har lyssnat på henne en hel del i sommar och nu.

Vad gjorde du på din födelsedag? Tjejmiddag with ma gurls.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Jappppp. Det finns det alltid?

Vad fick dig att må bra? Mandi, mina andra vänner, Andris, konserter, musik. 

Vem saknade du? Just nu saknar jag min girl Louise som jag inte har träffat på flera månader... Sen har jag väl saknat folk från sexan? Haha, lite random, men men...

De bästa nya människorna du träffade? Micke och hans gäng är väl dom nya som jag aldrig hade träffat förut... Men dom är very najzzzz. <3

Vad vill du säga till dig själv inför 2014: Ha kul och var dig själv! Ta ingen skit från andra. Listen to your heart och allt det där xD Våga vara spontan och prata med folk som du kanske inte alltid pratar med för att du inte umgås med dom kanske. Träffa nya människor. Men basically: VAR SPONTAN, HA KUL, VAR DIG SJÄLV, OCH GÖR DET SOM GÖR DIG LYCKLIG.