Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, massor antagligen. Fyllde 19 haha. Åkte utomlands på semester med en kompis/pojkvän för första gången. Jag skaffade pojkvän?! Var i Kroatien för första gången. Lärde känna en massa nya människor. Asså herregud vad många nya människor jag har träffat i år insåg jag nyss... Jag har ju lärt känna killar som jag har kommit väldigt nära, och genom dom har jag ju lärt känna deras kompisgäng osv.  Började även på KTH! Tog studenten!

Hur har ditt 2015 varit? Bra! Eller.. Det har gått upp och ner jävligt mycket kan man nog säga. Vissa perioder var livet verkligen på TOPP, medan vissa andra perioder kände jag att jag ville ta livet av mig. 

Tror du att år 2016 kommer blir bättre? Jaa... Det är mycket möjligt! Det här året var väldigt spretigt och jobbigt eftersom jag inte riktigt tyckte om mina klasskompisar på gymnasiet, vilket drog ner mitt humör, och jag var orolig inför universitetet, och jag var orolig över att Jakob skulle åka osv. Men nu känner jag att allt är under kontroll. Jag har tagit studenten, så alla losers från Norra är gone, jag har börjat på universitetet och jag trivs jättebra! Jakob har åkt, men han har ersatts av någon mycket bättre... Jag tror faktiskt att 2016 kommer blir ett fantastiskt år! Dessutom är det ju tänkt att jag ska flytta hemifrån!!!!!!

Blev du kär i år? Det kan man säga.

Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? 25e maj - datumet då jag träffade Jakob på Hirschen för första gången. 13e september - Jakob åkte till Kalifornien. 24e december - julafton som firades hemma med föräldrarna utan Andris för första gången, och kl 2 på natten satte jag mig i en taxi och spenderade natten med Micke. Sååå mysigt. 

Vad är din största framgång 2015? Att jag kom in på KTH kanske?

Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade något nyårslöfte...

Bästa köpet? Min väska från & other stories kanske... Den är amazeballs. Eller min gröna klänning från MQ som är 2die4. 

Vad spenderade du mest pengar på? Jakob. Vilket var jättedumt av mig, men jag insåg inte vad jag höll på med.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaaa absolut! Det här året har jag lärt mig att ta vara på människor, och att bygga starka band till personer. Så hela sommaren var helt fantastisk för mig eftersom varje dag var så perfekt eftersom jag spenderade den med någon som jag älskade och som älskade mig tillbaka. Det känns så bra att vara så omhändertagen och så omtyckt av någon. Det har gjort mig jätteglad i år. 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Sorry, What do you mean?, Talking bodies, Wildest Dreams, Aint nobody loves me better, Lush life, m.m.

Vem har du umgåts med mest? Jakob och jag umgicks ju varje dag 24/7 hela sommaren... Sen har jag även varit väldigt mycket med Evelina. Och Promi eftersom vi går i samma klass nu. Kasper och jag tog ju även upp kontakten i år!!! Vi hängde ganska mycket i somras. 

Bästa minnet från 2015? Studenten och alla jävla galna skivor. 

Vilka länder besökte du? Lettland, Spanien och Kroatien... Fan vad lite jag reste i år? 

Har du haft ett förhållande under 2015? Ja.

Vad önskar du att du gjort mer? Tränat... Hehe. Och pluggat.

Vad önskar du att du gjort mindre? Umgåtts med rude bitches. 

Största musikaliska upptäckten? Royal Blood och Catfish and The Bottlemen. Såååå bra band. 

Vad gjorde du på din födelsedag? Gick på Mickes drinkbjudning på Klubb Göta, dansade hela natten, hade skitkul. 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Probably! Haha men jag är ändå väldigt nöjd med det här året!

Hur skulle du beskriva din stil i år? Svarta kläder, men med cute accessories och pops. T.ex. min blåa fluffiga kofta, eller min pälsjacka, eller skinnbyxor osv. 

De bästa nya människorna du träffade? Micke, Jakob (although i dont like him anymore), Andris flickvän Sara, och säkert många fler som jag glömmer just nu. 

Planer för 2016? Flytta hemifrån! (Och gå till Systemet varje dag efter att jag fyllt 20)

Vad vill du säga till dig själv inför 2016: Klara av skolan till sommaren, sen kan du chilla! Ta inte droger! Haka inte upp dig på folk som behandlar dig dåligt! Stå upp för dig själv - låt ingen kontrollera dina tankar och åsikter! Ta livet med en nypa salt. Ta inte allt så personligt. Ha kul! Var dig själv! Försök öppna upp dig lite mer för andra - gå utanför din comfort zone när det kommer till sociala sammanhang.